Flytta till London

Thursday, October 24, 2013

Nu har det gått och blivit så att jag till våren 2014 tänker flytta till London. Jag skriver det äntligen här i bloggen då det faktiskt är mitt enda mål, och något jag verkligen är angelägen om att fullfölja. Att flytta till London är plan A, och jag tänker inte slösa min tid och ork på att spekulera kring en "eventuell" plan B, eftersom att inget sådant alternativ bör finnas. Jag har bestämt mig, det är inte längre ett kanske utan bara a matter of time.

Det jag tänker göra i London är att helt enkelt flytta dit och bara börja jobba och leva. Jag och en av mina närmsta vänner tänkte åka dit med SI, då de har ett speciellt work & travel program till London. För en avgift på ca 8 000 kr hjälper de en med bland annat boende, jobb, bankkort, och simkort. Efter att ha vant mig vid livet i London, så tänkte jag börja plugga där till hösten 2014. Jag är intresserad av Fashion Business studier, och väljer mellan University of Westminster och Istituto Marangoni. Det lutar mest åt Westminster, men jag tänkte besöka båda campusen och se vart jag trivs bäst när jag väl är på plats.

Jag är i alla fall otroligt lycklig och exalterad över detta beslut. Att flytta till London som är en stad dränkt i kultur och historia känns som en perfekt början på resten av mitt liv. 

Längtar x1000000!

No comments:

Post a Comment