Nytt jobb, nya möjligheter?

Wednesday, September 3, 2014


Ahh, long time no see bloggen! Över två månader sedan man hörde av sig. En del har hänt, men det har mestadels känts under denna tiden - tankarna har snurrat i 360 grader. Sammanfattningsvis gick det till så här: 1) Jag tänkte åka hem i September 2) Jag tänkte åka hem i December 3) Jag tänker stanna i London på obestämd tid. Vad som påverkade denna tankeprocess? Måste nog säga att det mestadels berodde på ekonomi och saknad. Jag hade ett jobb jag inte trivdes på, samt saknade mina nära och kära något otroligt.

Men, innan något drastiskt beslut (så som att flytta hem) bestämde jag mig för att ta tummen ur - ursäkta språket - röven, och ge London en ärlig chans. Jag började söka jobb som jag var relativt okvalificerad för, bara för att testa turen. Lyckligtvis bestämde sig turen för att var på min sida, och sedan två veckor tillbaka jobbar jag för ett underbart företag som specialiserar sig inom solglasögon på ett av de ledande varuhusen i världen!

Företaget heter Linda Farrow och varuhuset är Selfridges. Men det bästa med det hela måste vara att jag trivs. Jag har fått chansen att jobba med underbara människor i en härlig miljö. Jovisst, det är mycket jobb, men det är något jag känner är värt att slösa min styrka och energi på. Bitar har börjat falla på plats, och jag är väldigt nyfiken på vart livet kommer att leda mig inom de närmaste månaderna. Förhoppningsvis upp, men vem vet egentligen... Haha. Jag är redo i alla fall!

Vem vet, jag kanske äntligen tatuerar mig? Hehe.

No comments:

Post a Comment