Ready for London!

Saturday, May 17, 2014
NEW IN. Beställde aldrig hem en väska från etsy, då jag var osäker på om den skulle hinna levereras i tid innan min flytt. Istället så blev det en jet set travel tote från Michael Kors, som min underbara mamma och pappa gav mig i present! Fastän den nästan känns uttjatad, så älskar jag den p g a det klassiska snittet. Insidan av väskan är även den väldigt praktiskt - jag får plats med min dator, samt min Nikon kamera. Vilket gör väskan perfekt för resor, skola, eller jobb.

Förutom det så blev det även en ny maskara, primer, och mini-parfym från benefit. De hade ett erbjudande på sephora, där man fick alla tre produkter för endast 410kr (inklusive en urgullig ask!). Det blev även ett nytt iPhone skal från Kate Spade. Rätt så nöjd.

MINDRE ÄN EN VECKA KVAR. När det kommer till mina förberedelser, så är jag nästan klar med mitt CV och cover letter. Jag funderar starkt på att redan börja söka jobb, men vi får se. Har nämligen inget brittiskt nummer ännu. Jag njuter av mina sista dagar i Malmö genom att spendera all min tid med nära och kära, samt med att konstant packa om min resväska... I hopp om att äntligen kunna lista ut hur jag ska packa ner hela mitt liv på ynka 30 kg. Det är tufft. Men jag är taggad.

No comments:

Post a Comment